Στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΜΑΜΕΑ ΑΜΘ πριν την αλλαγή της χρονιάς στις 23-12-2018,με την παρουσία και των στελεχών της περιοχής, μας δόθηκε η ευκαιρία πριν την αλλαγή της χρονιάς να βρεθούμε και να ενημερώσουμε τα στελέχη του χώρου μας της περιφέρειας ΑΜΘ για τις τρέχουσες εξελίξεις μετά και από την κινητοποιηση του Αναπηρικού κινήματος με επικεφαλής την ΕΣΑΜΕΑ στην Κρήτη-Θεσσαλονίκη κι' Αθήνα,επίσης ενημερώσαμε το Σώμα για την πορεία των ενεργειών του ΟΠΕΚΑ για την καταβολή των προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων της Περιφέρειας μας μηνων Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου μέσω αυτού γύρω στις 15 -20 Ιανουαριου.
Ενημερώσαμε για τις επισκέψεις των στελεχών της ΕΣΑΜΕΑ σε διάφορα Υπουργεία που προέκυψαν με αφορμή τις κινητοποιησεις,τις υποσχέσεις που λάβαμε και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.
Ανανεώσαμε το ραντεβού για την νέα χρονιά ,ευχόμενοι η χρονιά που θα έρθει να είναι καλύτερη για όλα τα άτομα με αναπηρία,χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους και να μας δίνει ελπίδα για καλύτερες μέρες.
Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το 2019 με υγεία κι ευτυχία προς όλο το ΔΣ,συλλόγους,φορείς ,μέλη και σ'ολα τα άτομα με αναπηρία της περ.ΑΜΘ.