Την Παρασκευή 20/10/2023 μετά από πρόσκληση της προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ κ. Αναστασίας Τζαμπαζλή προς τον πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ κ. Σμάραγδο Κρεμύδα, παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια της ανακαινισμένης παιδικής χαράς των περιθαλπόμενων του παραρτήματος αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρίας Κομοτηνής.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε φορείς και ιδιώτες, υποστηρικτές του κέντρου.
Τις εντυπώσεις κέρδισε η εικαστική παρέμβαση του καβαλιώτη καλλιτέχνη κ. Κανιόγλου Ιωάννη, ο οποίος για άλλη μία φορά φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς, μία τοιχογραφία που απεικονίζει ένα ευχάριστο τοπίο στην πλευρά του κτιρίου του κέντρου.
Η σημαντική αναβάθμιση των δομών του Κ.Κ.Π. ΑΜΘ βοηθά στην ανάληψή εξωστρεφών δράσεων που εμπεριέχουν την συμπερίληψη και την συμμετοχή των φιλοξενούμενων και περιθαλπόμενων ΑμεΑ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, η πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Α. Τζαμπαζλή και το Δ.Σ., ο προϊστάμενος ΟΠΕΚΑ ΑΜΘ κ. Γ. Νικολάου, ο ζωγράφος κ. Ι. Κανίογλου και στρατιωτικές και λοιπές αρχές του τόπου.
Συγχαρητήρια στην πρόεδρο και το Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. ΑΜΘ στους εργαζομένους του κέντρου καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν υποστηρικτικά στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και γάμοςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα