Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, σύσσωμοι θέλουμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο κο Ι. Βαρδακαστάνη για την εκλογή του στο τιμόνι της Παγκόσμιας Συμμαχίας Οργανώσεων Ατόμων με Αναπηρία (IDA). Μας διακατέχει ένα αίσθημα περηφάνιας και αναπτερώνει το ηθικό των Ελλήνων, ανεξάρτητα της αναπηρίας που μπορεί να υφίστανται ή όχι, κάτι που όλοι μας χρειαζόμαστε σε αυτές τις απαιτητικές στιγμές που αντιμετωπίζουμε ως πολίτες αυτής της χώρας.
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πολυποίκιλα και δυσεπίλυτα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη αναπηρική οικογένεια και όχι μόνο.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη, μαχητικότητα, υπομονή και επιμονή ώστε να συνεχίζει να αντιμετωπίζει και να αγωνίζεται ακούραστα και αταλάντευτα για τα δικαιώματα και τα κεκτημένα των ατόμων με αναπηρία, χρονίων πασχόντων και των οικογενειών τους σε Ελλάδα (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ) ,Ευρώπη (European Disability Forum) αλλά και παγκοσμίως (International Disability Alliance).