Στις 1-2 και 3/10/2021 πραγματοποιήθηκαν οι διεργασίες του 10ου εκλογοαπολογιστικου συνεδρίου της ΕΣΑμεΑ στην Αθήνα στο ξενοδοχείο NOVOTEL.
Η Περιφερειακή ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ με τους εκπροσώπους και συνέδρους της παρευρέθη σ αυτό το σημαντικό γεγονός αρχαιρεσιών εκλογής και ανάδειξης των νέων εκπροσώπων του γενικού συμβουλίου και της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΣΑμεΑ .
Σύνεδροι από όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη έδωσαν ένα δυναμικό παρόν εκφράζοντας ξεκάθαρα την στήριξη τους στην ΕΣΑμεΑ και στο πρόσωπο του Προέδρου της Γιάννη Βαρδακαστάνη.
Από την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εκλέχτηκαν δύο μέλη για το νέο γενικό συμβούλιο, ο Κρεμύδας Σμάραγδος πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ και ο Μπόζ Ερσίν πρόεδρος της Περιφερειακής ένωσης τυφλών Θράκης , είναι σημαντικό για τα άτομα με αναπηρία της περιοχής μας να εκπροσωπούνται από δύο συμβούλους που έχουν άμεση σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και που προτίθενται να αγωνιστούν με όλη τους την δύναμη για την επίλυση τους.
Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο γενικό συμβούλιο και καλή συνεργασία με τους φορείς μέλη και τις αρχές τοπικά, περιφερειακά και κεντρικά.