Στις 26-9-2019 αντιπροσωπεία της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ επισκέφθηκε το νέο Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γκαράνη Ιωάννη. Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα με απώτερο σκοπό την ενημέρωση εντός γενικού πλαισίου των αιτημάτων του αναπηρικού κινήματος καθοδηγούμενου και προωθούμενου από την εθνική συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία.
Τα αιτήματα και οι προτάσεις μας αφορούσαν τον προγραμματισμό τετραετίας, η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η μετριοπάθεια και το ήθος αλλά και η ειλικρινής διάθεση του Δημάρχου για συνεργασία.
Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση που προγραμμάτισε η ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ αρχής γενομένης από την έδρα της Ομοσπονδίας στη Κομοτηνή ,έπεται συνέχεια.
Εκτός από το ΔΣ της Ομοσπονδίας παρευρεθήκαν στη συνάντηση εκπρόσωποι των συλλόγων: Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης και Σωματείο διαβητικών Ροδόπης (Γλυκός κόσμος).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνονται οι Στέλα ΒοΓιαΤΖή, Σμαραγδος Κρεμυδας, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Penny Sugar, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος