Συνάντηση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΑΜΘ με τους: Αντιπεριφερειαρχη Π.Ε Δράμας κ. Πατακάκη Αργύρη και τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμτσάκο Χριστόδουλο, που πραγματοποιήθηκε στις 19/9/2017 και ώρα 10.00 πμ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουμε το πλαίσιο επικοινωνίας και συνεργασίας που προσπαθούμε να προωθήσουμε στην περιφέρεια ΑΜΘ και να οικοδομήσουμε με τις κατα τόπους αυτοδιοικήσεις 1ου και 2ου Βαθμού σχέσεις εμπιστοσύνης, αλληλοσεβασμού και συνεργασίας προκειμένου να γίνουνε γνωστές και ευκολότερα αντιληπτές οι θέσεις του ευρύτερου αναπηρικού κινήματος στην περιφέρεια μας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι φορείς μέλη Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε Δράμας, Σύλλογος Σακχαροδιαβητικών και Καρκινοπαθών Ν. Δράμας.

Παράλληλα μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας Ταξίαρχο κ. Καϊπάκη Γεώργιο και να του θέσουμε ζητήματα γύρω από τον χώρο των Ατόμων με Αναπηρία στην Π.Ε Δράμας.