Σήμερα εγινε η παράδοση του 1ου Σκύλου Οδηγού FRIDA του Κέντρου στον Χειριστή Θανάση Σιδέρη στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Α.Τ. - Σχολή Τυφλών στην Θεσσαλονίκη.

Προσωπικό, μαθητές και Εκπαιδευτικό προσωπικό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Σκύλο Οδηγό Frida.

Οι εκπρόσωποι των Εταίρων: κος Φώτης Μπίμπασης, Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ και Μέλος Δ.Σ. του ΟΑΣΘ, κος Χρήστος Κεσόγλου, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Τυφλών Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών μαζί με την Αντιπρόεδρο κα Κατερίνα Λορέντζου και την εκπρόσωπο της Νεολαίας του ΠΣΤ κα Νικολέττα Χαλτούτα τόνισαν ότι ελπίζουν να υπάρξουν κι άλλες παραδόσεις στο άμεσο μέλλον για τα άτομα με πρόβλημα όρασης.

Μία παράδοση που στηρίχτηκε δυναμικά απ'όλους κι ιδιαίτερα από τον Εκπαιδευτή Σκύλων Οδηγών κο Giannis Kondraros, Εκπαιδευτή της Frida.

Χωρίς την συμβολή των Χορηγών μας, της Εταιρείας Petline SA που διατρέφει όλα τα κουτάβια, τους Σκύλους σε εκπαίδευση και τους Σκύλους Οδηγούς με την τροφή PRO PAC Ultimates, τους δωρίζει τα παιχνίδια KONG και τα αξεσουάρ ROGZ μαζί με την Εταιρία BAYER HELLAS που φροντίζει για την αποπαρασίτωσή τους δεν θα είχαμε φτάσει τον στόχο μας.

#ggd #guidedogfrida #thessaloniki