Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετριτη είχαν χθες Τετάρτη 20 Νοεμβρίου εκπρόσωποι των Δευτεροβάθμιων και Περιφερειακών Ομοσπονδιών Ατόμων με Αναπηρία της ΕΣΑμεΑ ,με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη ,στη συνάντηση παρευρέθη ο πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ Σμάραγδος Κρεμύδας μαζί με την αναπληρώτρια γ γραμματέα Πέννη Μαμαλιά.
Η πρόσκληση έγινε από τον κ Γεραπετρίτη ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία ,χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου του Μεγάρου Μαξίμου. Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ Γεραπετρίτης έχει ορισθεί από τον πρωθυπουργό Εθνικός συντονιστής για τις πολιτικές για τα άτομα με αναπηρία.
Μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ Γεραπετριτη η αποστολή συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιωργο Σταματη.
Το αναπηρικό κίνημα και η ηγεσία του μέσω του προέδρου του Ιωάννη Βαρδακαστάνη έστειλε ένα δυνατό ,σαφές και κρυστάλλινο μήνυμα προς όλους ότι το αναπηρικό κίνημα συμμετέχει και στηρίζει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για να αντιμετωπιστούν τα χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία.

 
 
 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Σμαραγδος Κρεμυδας και Penny Sugar, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος